Re-living the fifties & sixties!!

Welkom op onze Rockin' website..... 

 


 Wij, Walter en Niels, twee gedreven gasten woonachtig in Wouw hebben elkaar ongeveer 13 jaar geleden leren kennen. Al gauw bleek dat we allebei een passie hebben voor alles wat met de fifties en sixties te maken heeft. We zijn beide liefhebbers van rock & roll, jukeboxen, oldtimers, etc. Zo is er in de loop der jaren tussen ons een hechte vriendschap ontstaan.
Sindsdien bezoeken we samen regelmatig rock & roll evenementen, concerten, platenbeurzen e.d.

5 jaar geleden zijn we per toeval mede organisatoren geworden van Elvis Dag Kruisland. Dit vonden wij erg leuk om te doen en dat smaakte naar meer. Sindsdien speelden we met de gedachte over hoe ''gaaf'' het zou zijn een eigen rock & roll festival te organiseren.
In 2016 diende deze kans zich aan...

Door de beëindiging van een evenement bij het Café/Zalen Donkenhof in Wouw konden wij onze droom verwezenlijken. We hadden al eens met de eigenaar van het café, Maurice Broeren, over onze ideeën gesproken. Hij gaf ons dan ook carte blanche om de plannen tot uitvoer te brengen. We hebben sponsoren gezocht om het evenement te financieren en een aantal vrijwilligers om ons te helpen.
Dit alles tezamen heeft op 11 september 2016 geresulteerd en een zeer succesvolle eerste editie van Rockin' Wouw!

 In 2019 hebben een nieuwe locatie moeten zoeken. Omdat het evenement in 2018  een enorme groei had doorgemaakt en het bezoekersaantal bijna verdubbeld was ten opzichte af de voorgaande jaren. De meest ideale plek zou uiteindelijk de Markt in Wouw zijn. Hier kunnen wij verder bouwen aan Rockin' Wouw om zo onze groei, ambitie en creativiteit te kunnen blijven ontwikkelen tot een nog mooier concept. De eerste editie op de Markt was er dan ook eentje om in te lijsten. 

 

Zo trots!!!! Op naar ons 5-jarig bestaan in 2020.

 

 

Rockin' Wouw Rocks!!

 

Even voorstellen...

Walter Voorheijen

Walter Voorheijen

Organisatie

Mijn naam is Walter Voorheijen. 41 jaar geleden geboren in Wouw. Ik woon daar nog steeds en ga er waarschijnlijk ook nooit meer weg. Ik ben getrouwd, heb 2 dochters en een hond. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als monteur in de plaatselijke garage. Van kleins af aan ben ik beïnvloed door de muziek uit de jaren '50 en '60. Mijn vader was fan van Buddy Holly en had verder een grote voorliefde voor de The Rolling Stones, Roy Orbison, Fats Domino,etc. Ook was hij helemaal weg van jukeboxen en oldtimers. Een keer per jaar mocht ik ook mee naar Rock around the jukebox in Rosmalen. Als jongetje keek ik mijn ogen uit en nu nog steeds overigens! Toen ik op 5 jarige leeftijd de documentaire This is Elvis op tv zag is het ''virus'' pas echt begonnen... Vanaf toen was ik Elvis fan! In de loop der jaren begon de interesse in de fifties en sixties, mede door mijn vader aangewakkerd, die er helaas niet meer is, steeds grotere vormen aan te nemen en is het uiteindelijk mijn grootste hobby geworden. Inmiddels heb ik een mooie verzameling vinyl en bakkelietplaten opgebouwd en ben ik ook in het bezit van alweer mijn 3e jukebox. Een Ami J200 uit 1959. A dream came true!! En nu dus, sinds enkele jaren, organiseer ik samen met mijn maat Niels en ons team allerlei evenementen die met de fifties en sixties, Elvis en Amerika te maken hebben, met als hoofdevenement onze grote trots Rockin' Wouw! Uiteraard hoop ik jullie allemaal te zien op één van onze evenementen...

Niels Bakker

Niels Bakker

Organisatie

Ik ben Niels en vanaf kinds af aan Elvis fan in hart en nieren. Geboren in Ermelo, getogen in Utrecht en nu neergestreken in Wouw. Mijn tweede grote passie is het draaien van vinyl. Ik spaar originele albums van Sam Cooke, Fats Domino, Jerry Lee Lewis, Ray Charles, 78RPM Sun Records, Johnnny Cash en nog veel meer. Dankzij de inzet van ons hele team zijn wij in staat dit mooie evenement te realiseren. We gaan nu alweer voor de vijfde editie en dat beloofd wederom een spektakel te worden. TCB

Jacky

Jacky

TeamMember Hoofd veiligheid en calamiteiten. Verkeerscoördinator.

Mijn naam is Jacky, 47 jaar geleden geboren en getogen in ons dorpke Wouw. Mijn eerste LP die ik kreeg als manneke van 12 was een verzamelalbum van Elvis. Helemaal grijs gedraaid!! Man wat was ik trots en wat vond ik die muziek leuk. Ergens is toen die voorliefde voor oude rock ontstaan. Ik woon nog steeds in Wouw, met mijn 2 kinderen. In het dagelijkse leven ben ik Business Consultant bij HEYDAY facilitymanagement. Met mijn nette pak aan naar het werk. Maar thuis graag snel weer in de spijkerbroek en Harley-shirt, want naast sporten is motorrijden mijn allergrootste hobby. En juist daar is mijn interesse voor rockabilly muziek de laatste jaren weer aangestoken. Heerlijk die muziek tijdens old-timer treffens. Ik hoefde daarom ook niet lang na te denken toen Walter en Niels vroegen om te helpen om zo iets moois ook in ons dorpke Wouw te gaan organiseren. Rockin’Wouw; ik hoop dat veel mensen er van komen genieten.

Paul

Paul

TeamMember Veiligheid en verkeer.

Ik ben Paul, 45 jaar jong, getrouwd en 2 kids. Sinds jaar en dag ben ik gecharmeerd van old-timers, jukeboxen en de jaren '50 en '60'. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden op de bouwclub van carnavalsclub BC We Zen Wir De Leste. Toen ik gevraagd werd door mijn 2 vrienden uit Wouw om vrijwilliger te worden bij dit prachtige evenement kon ik geen nee zeggen, blij dat ik er nu onderdeel van uit mag maken. Ik houd tenslotte van gezelligheid!!

Noah

Noah

TeamMember Veiligheid en verkeer.

Mijn naam is Noah, ben geboren in Roosendaal in 2001 en heb sindsdien in Wouw geleefd. Mijn ouders reden motor (Harley-Davidson) en luisterden veel naar rockmuziek, hierdoor ben ik opgegroeid met Amerikaanse motoren en rockmuziek. Ik kan me nog herinneren dat ik vroeger keek hoe ze wegreden en dat prachtige geluid dat er vervolgens klonk. Ik heb een grote passie voor auto’s, sleutel er zelf graag aan etc. Ik heb dan ook na jaren sparen op mijn 17e zelf een auto kunnen kopen. Verder ben ik een drummer (die het liefst rockmuziek drumt) en over het algemeen gewoon iemand die heel erg veel naar muziek luistert. Toen ik hoorde dat er een nieuw evenement georganiseerd zou worden in rockabilly thema (dit is Rockin’ Wouw geworden) was ik al helemaal enthousiast over alle Amerikaanse muscle cars die er waarschijnlijk zouden zijn. Geweldig vond ik dat. En de live muziek maakte het nog mooier. Ik hoefde dan ook niet te twijfelen toen na een paar jaar Walter en Niels naar mij toe kwamen om te vragen of ik wilde helpen met het evenement en ik ben blij dat ik er nu onderdeel van uitmaak.

Margo

Margo

TeamMember Serveerster chill-out room

Ik ben Margo, geboren en getogen in Valkenburg (Z-H), Leiden en Katwijk, ik ben 47, getrouwd met Adrian die geboren en getogen is in Wouw en tegenwoordig wonen we samen met onze hond Lola in Steenbergen.. Ik ben opgegroeid met Rockabilly muziek, Elvis Presley, Roy Orbison, Paul Anka en Buddy Holly werden regelmatig gedraaid! Amerikaanse auto's en motoren vind ik geweldig, ik was 14 jaar toen ik voor het eerst het prachtige geluid van een Harley motor mocht horen en was gelijk verkocht.. Ik rij helaas zelf niet maar het staat hoog op de zogezegde "bucketlist" Adrian en ik zijn regelmatig op 50's & 60's festivals te vinden en we zijn beide enorme muziekliefhebbers.

Sanne

Sanne

TeamMember Promo

Hoi, ik ben Sanne. Ik ben 16 jaar en zit op het VWO. Ik ben een echte muziek liefhebber. Heel de dag loop ik met oortjes in of zit ik op mijn kamer met de radio aan. Hou van lezen en tekenen en doe aan judo. Toen Niels en Walter mij vroegen of ik wilde helpen bij Rockin' Wouw vond ik dit heel leuk om bij dit leuke evenement te helpen.

Adrian

Adrian

TeamMember Begeleiding verkeer

Ik ben Adrian, 53 jaar, de broer van Jacky en geboren en getogen in Wouw! Ik ben opgegroeid in de 60's dus ook met die muziek.. Liefhebber van de muziek uit de 40's 50's en 60's! Getrouwd met Margo en woon tegenwoordig in Steenbergen samen met onze hond Lola.. Ik ben internationaal vrachtwagen chauffeur in de convoi exceptionnel en muziek luisteren onderweg vind ik heerlijk! Ik hou van Amerikaanse auto's, motoren en whiskey.. Samen met Margo ga ik regelmatig naar 50's en 60's festivals.

Marc

Marc

TeamMember

Ik ben Marc, 53 jaar, en geboren en getogen in Wouw. Elke zondagochtend kwam de vinyl collectie van mijn pa uit de kast en werd er rock ’n roll en indo-rock gedraaid. Die muzikale invloed heeft zeker mijn passie voor muziek aangewakkerd. Nu vele jaren later ben ik ruim 35 jaar DJ en is muziek meer dan een passie, het is mijn leven. Naast de muziek heb ik ook een voorliefde voor alles wat verder lekkere herrie maakt zoals brommers, motoren en auto’s. Ik word dan ook blij van een evenement waar alles op wielen samen komt met de muziek, en dat ik daar mijn steentje aan bij mag dragen. Kom allen naar Wouw voor een onvergetelijke dag !!!

Gert-Jan

Gert-Jan

TeamMember Begeleiding verkeer.

Ik ben Gert Jan, ben 18 jaar oud en woon in Wouwse Plantage. De Amerikaanse esthetiek heeft bij mij altijd al een speciaal plekje gehad in mijn hart. De power die Amerikaanse muscle cars uitstralen is nergens anders zo terug te zien. Het beeld van rijden in een muscle car over een weg die niet op lijkt te houden met de zon in je rug terwijl rock op de achtergrond speelt is er een waar ik mezelf graag in bedenk. Geen zorgen alleen maar jezelf, de auto en de muziek. Toen ik gevraagd werd door mijn vriend Noah om te helpen met dit evenement kon ik daar natuurlijk geen nee tegen zeggen en ik kijk er dus ook heel erg uit!

Lars

Lars

TeamMember Begeleiding verkeer.

Mijn naam is Lars Nuijten. In december 2000 ben ik geboren in Wouw, waar ik nu nog steeds woon. In het dagelijkse leven studeer ik Business IT & Management aan Avans Hogeschool in Breda. Naast mijn opleiding heb ik een bijbaan bij het distributiecentrum van de Aldi. In mijn vrije tijd mag ik graag sporten en chillen en uitgaan met mijn vrienden. Rock & Roll is niet echt de muziek van mijn tijd maar wel leuk om naar te luisteren. Daarnaast vind ik Old timers mooi om te zien. Deze combinatie zorgt voor een prachtig evenement in Wouw. Mijn vriend, Noah, vroeg me of ik interesse had om te helpen bij Rockin’ Wouw. Daarop heb ik uiteraard ‘ja’ gezegd. Ik vind het een eer om mijn steentje hieraan te mogen bijdragen.

Johan

Johan

TeamMember Begeleiding verkeer

Over Hoi ik ben Johan, 36 jaar geboren in wouw. Ben een echte liefhebber van auto's en mooie oldtimers. Walter is mijn collega al 18 jaar en wou hem altijd al graag helpen maar het evenement viel samen met een ander evenement de wrc (World rally championship) waar ik elk jaar naar toe ga, maar van het jaar valt het eindelijk op een andere data en kan ik helpen. Ik vind het een super evenement en heb er heel veel zin in.

Edwin Maas

Edwin Maas

Teamleider Horeca

Horeca tijger in hart en nieren. De mannen van Rockin' Wouw en de Commerce organiseren al jaren Elvis dagen en USA dagen in Kruisland. Toen ik benaderd werd door Walter en Niels waren er nog 2 andere kandidaten in de race voor deelname aan dit geweldige evenement. Ik was dan ook heel erg trots te vernemen dat de keuze uiteindelijk op de Commerce was gevallen. We gaan er een top festival van maken!!

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info