bringing people together ...

Gastenboek

20 berichten op 4 pagina's
Ingrid Troost
24-08-22 15:24:33
Wat een fantastische evenementen organiseren jullie. Zo blij om een paar jaar geleden voor het eerst een een kijkje te komen nemen en ECHT WAT EEN SUPER Geweldige kanjers, die nog zoveel mogelijk contact met hun bezoekers maken. Je voelt je gelijk thuis. Hoop dat er nog vele jaren zullen volgen met die geweldige evenementen.
Ron van Loon
23-08-22 19:56:05
Wat een enorme ontwikkeling heeft het Festival Rockin’ Wouw de laatste jaren doorgemaakt!
Van een bescheiden, voorzichtige start bij café Donkenhof, tot het uitgebreide, veelzijdige en professionele spektakel, waartoe het zich nu inmiddels heeft ontpopt…

Een groot compliment voor de organisatie en al haar vrijwilligers, die deze groei mogelijk hebben gemaakt! Bedankt voor jullie fantastische en tomeloze inzet!

Driewerf chapeau, en heel veel succes met het verder uitbouwen van dit geweldige evenement!
Eric
20-07-20 12:56:51
Gisteren met 69 (Corona beperkingen) andere gelukkigen de perfect verzorgde diner show in de Commerce bijgewoond. Met als middelpunt één van de beste Elvis impersonators; Ciaran Hoolihan uit Dublin. Wat een geweldig optreden (ruim 2 uur) weer van die wereldtopper. Hij bracht ook vele wat ‘onbekendere’ nummers van de King ten gehore. Topartiest, die een groot podium met veel toehoorders verdient.
“He brings him back”. Complimenten voor de organisatie!
Kees Van der linde
08-03-20 10:32:53
Leuke site ik hoop een keer langs te komen. Met de Amerikaan natuurlijk ik ben lang lid geweest van de MOV ( moerdijkse oldtimer vrienden ) maar die vereniging bestaat helaas niet meer. dus dan zou deze dag wellicht een mooi alternatief kunnen zijn.
Mvg Kees ( www.elvis-act.nl )
Annie Scheltema-Voorheijen
02-09-19 22:37:41
Wat een geweldige dag hebben we beleefd afgelopen zaterdag..ruim van opzet..geweldige bands..mooie auto's ,brommers en motoren,lekker eten..volop drinken..super georganiseerd.­Walter,­Niels,­Edwin en alle anderen...bedankt.Hou deze formule vast..mooie locatie op de markt in Wouw.
Tonen: 5  10   20

 

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info